Menu
22 май
Евро купа Ниш 6ти-8ми май 2011

Евро купа Ниш 6ти-8ми май 2011

В женския отбор на Х-клуб постъпи нов участник (Яна Дамянова), която се представи много добре на първото си състезание в Евро купата в Ниш, на река Нишава.

В състезанието участваха 6 женски отбора и 20 мъжки, от Сърбия, България, Босна и Херцеговина, Черна гора, Хърватия и Словения. На дисциплината слалом отборът постигна резултат 12 взети врати от 12, което бе постигнато само от 6 мъжки отбора.

На дисциплините спринт и хед ту хед, отборът зае 4то място, а на даунръвъра отново 3то място. В крайното класиране Х-клуб взе бронзовите медали.

След това състезание отборът започна подготовка на река Струма и Панчарево за държавното първенство, което ще се проведе през месец юни на река Струма. Победата в държавното първенство, ще даде възможност на отбора да участва в Световното първенство в Коста Рика, в периода 4ти-11ти октомври 2011г.

Купи ваучер

ЗА ВРЪЗКА

Rafting.bg

Ако имате въпрос към нас, или имате проблем с плащане извършено през сайта, молим ви изберете един от начините за връзка с нас. Ако не можем да отговорим веднага на обаждането ви, ви молим да ни извините тъй като вероятно сме в реката. Ще върнем обаждане веднага, след като можем.

КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ