Menu
22 юни
Каякинг на о-в Закинтос

Каякинг на о-в Закинтос

О-в Закинтос е живописен остров в Йонийско море, известен с красивите си плажове, един от които Navagio , често попада в световните класации за най-красиви плажове. Островът е известен и с костенурките Caretta-Carreta, които често срещаме по време на каякинга, както и по време на пътешествието с корабче-подводница.

Дати: 22ри-28ми юни 2020г. и при сформиране на група.

Ниво на трудност: не е необходим предишен опит в каякинга, за да участвате в тази програма.

Ден първи: отпътуваме от София сутринта в 4.30. Пристигаме в Килини, трансфер с ферибот до остров Закинтос. Настаняваме се в къмпинг, разпъваме палатките. Свободно време. Нощувка на палатки.
Ден втори: почивка до следобяд, възможност за плаж на брега на морето или в басейна на къмпинга. Следобяд: екипираме се, следва кратък инструктаж и гребем с каяци по плажовете на остров Закинтос, до съседен пясъчен плаж с останки от корабче. Нощувка на палатки.
Ден трети: След закуска, екипираме се  и гребем до плажа Хигия, време за плаж и гмуркане. Следобяд релакс на плажа на къмпинга и басейна. Нощувка на палатки.
Ден четвърти: Трансфер на лодките до пристанището Агио Николаос и гребане с каяците до Сините пещери и обратно. Посещение на платформата над залива Navagio и заснемане на прекрасната гледка, която се разкрива под нас. Нощувка на палатки.
Ден пети: Каяк преход до малки плажчета и време за почивка. Разходка с корабче подводница, за наблюдение на костенурките Caretta-Caretta. Трансфер до къмпинга и свободно време за плаж в къмпинга. Нощувка на палатки.
Ден шести: Почивен ден за плаж и басейн. Късния следобед посещение на столицата на острова- Закинтос. Нощувка в къмпинга.
Ден седми: Отпътуваме сутринта от къмпинга. Завръщаме се в София вечерта.

Какво ви е необходимо за каякинга : лични документи (международен паспорт или лична карта),дрехи за гребането, лосион против изгаряне, шапка, слънчеви очила, връхни дрехи за вечерите, плажна кърпа.

Подходящ период: май-октомври.

Сборен пункт: паркинга на Стадион Васил Левски.

Програмата може да бъде удължена за повече дни, както да бъде комбинирана с каякинга на о-в Лефкада.

 • Цена на човек: 550лв.
  Минимален брой участници: 6
  В цената влизат:
  • пълна каяк екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке)
  • екскурзия с корабче - подводница
  • безплатен транспорт София - Закинтос - София
  • фериботни такси
  • за тези, които нямат, осигуряваме къмпинг оборудване (палатка, спален чувал и шалте)
  • квалифициран каяк инструктор
  • каяк инструктаж
  В цената НЕ влизат:
  • застраховка
  • къмпинг такси
  Плащане чрез ePay.bg
 • Купи ваучер за приятел

  Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

EPAY / EASYPAY

ЗА ВРЪЗКА

Rafting.bg

Ако имате въпрос към нас, или имате проблем с плащане извършено през сайта, молим ви изберете един от начините за връзка с нас. Ако не можем да отговорим веднага на обаждането ви, ви молим да ни извините тъй като вероятно сме в реката. Ще върнем обаждане веднага, след като можем.

КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ