Menu
31 май
Отборът на Х-клуб стана 6ти на Световно първенство

Отборът на Х-клуб стана 6ти на Световно първенство

На провелото се световно първенство по рафтинг в Баня Лука в периода 17ти-24ти май 2009г, на дисциплината хед ту хед, мъжкият отбор на Х-клуб спечели престижното 6то място от участвалите 33 мъжки отбора.

На един от рундовете, в който България бе в гонка с Испания, испанците не се появиха на старта и съдията стартира нашия отбор, тъй като борбата бе и за време. Неясно защо, въпреки, че гонката вече бе изпълнена, испанците се появиха, пледирайки че не са открили мястото за старт. Съдиите ги допуснаха отново до старт с нашите момчета. На гонката българите поведоха на испанския отбор, но по време на сблъсък между двете лодки от удар с гребло, лодката на нашите момчета бе спукана. Въпреки факта, че нашите момчета гребаха със спукана лодка, успяха да победят Испания.

Спуканата лодка бе проблем за отбора ни, тъй като бе необходимо да продължат в състезанието със същата лодка, след поправката й. Въпреки поправката на лодката, качеството на лодката вече не бе същото. Женският отбор преотстъпи лодката си на мъжете ни и за продължението на своето състезание ползваше спусканата лодка.

Класиране на мъжкия отбор на Х-клуб в отделните дисциплини:

Спринт – 14то място ; Н2Н – 6то място; Слалом – 28мо място ; Спускане(12км) –  22ро място

 

Купи ваучер

ЗА ВРЪЗКА

Rafting.bg

Ако имате въпрос към нас, или имате проблем с плащане извършено през сайта, молим ви изберете един от начините за връзка с нас. Ако не можем да отговорим веднага на обаждането ви, ви молим да ни извините тъй като вероятно сме в реката. Ще върнем обаждане веднага, след като можем.

КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ