Menu
25 юни
Седмичен детски лагер на река Струма

Седмичен детски лагер на река Струма

Една приключенска седмица в Кресненското дефиле, нощувки на бунгала на брега на реката, с лагерен огън и много забавления по време на лагера.

Ден първи: Транфер от София до рафтинг центъра на река Струма. Обяд. Разяснение за реда в базата и какви приключения ни предстоят през следващите дни. Разпъване на бивак. Приключения във въжена градина с 24 въжени елемента, като децата са с осигуровка за безопасността им. Следва спускане по 100 метров тролей над река Струма. Истории край лагерния огън. Вечеря. Нощувка на бунгала.

Ден втори: закуска. Следва инструктаж и екипиране за рафтинг, както и обучение за гребането, спасяване в река, командите и всякакви съвети относно безопасното ни приключение в реката. Спускане с лодки по реката, като на определени места, децата ще могат да поплуват и да се освежат в река Струма. Обяд. Посещение на басейн в района. Вечеря. Нощувка на бунгала.

Ден трети: закуска. Рафтинг спускане в друга част на река Струма. Обяд. Рафтинг състезание. Вечеря. Нощувка на бунгала.

Ден четвърти: закуска. Трансфер до река Влахи, инструктаж от предстоящото спускане в каньона на реката. Предстоят ни няколко водопада, през които трябва да преминем. Обяд. Посещение на минерални бани в района. Вечеря. Нощувка на бунгала.

Ден пети: закуска.Трансфер до село Баня, където предстои разходка с коне в полите на Пирин. Обяд. Разходка в района на Банско. Трансфер до рафтинг центъра ни. Вечеря. Нощувка на бунгала.

Ден шести: закуска. Екипиране и инструктаж за спускане с двуместни каяци по река Струма. Ще наблюдаваме птиците, които живеят край реката- корморани, патици, чапли и други. Обяд. Разделяне на отбори и състезание във въжената градина. Игра на волейбол и футбол. Вечеря. Нощувка на бунгала.

Ден седми: закуска. Обучение по алпийски възли, курс по оцеляване, децата ще научат как се пали огън в диви условия, както и как се предпазва гората от пожари. Рисуване с бои по бяло платно, децата трябва да нарисуват какво са преживели през изминалите дни. Обяд. Разваляне на лагера и опаковане на багажа. Отпътуване към София.

Какво е необходимо да си носите за лагера: бански, фланелки, кърпа, сандали, закрити обувки, дрехи с дълъг ръкав за вечерите, лосион против изгаряне, шапка.

Ниво на трудност: не се изисква предишен опит в рафтинга.

Сборен пункт: паркинга на стадион Васил Левски.

 • Цена на човек: 350лв.
  Минимален брой участници: 6
  В цената влизат:
  • трансфер от София от/до рафтинг центъра и вътрешни трансфери
  • 6 закуски, 7 обяда и 6 вечери
  • пълна екипировка, необходима за рафтинга, каньонинга, въжената градина и тролея
  • входна такса за басейн
  • 6 нощувки на бунгала
  • квалифицирани рафтинг, каньонинг инструктори
  • инструктаж за рафтинга, каньонинга, въжената градина и тролея
  • планински водач и инструктор по алпинизъм
  • рафтинг по река Струма, каньонинг на река Влахи
  • 1 час разходка с кон и обучение в основите на ездата
  • консумативи за игрите
  • застраховка
  Плащане чрез ePay.bg
 • Купи ваучер за приятел

  Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

Купи ваучер

ЗА ВРЪЗКА

Rafting.bg

Ако имате въпрос към нас, или имате проблем с плащане извършено през сайта, молим ви изберете един от начините за връзка с нас. Ако не можем да отговорим веднага на обаждането ви, ви молим да ни извините тъй като вероятно сме в реката. Ще върнем обаждане веднага, след като можем.

КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ