fbpx
Menu
16 юни
Промо комбинация Струма и Искър

Промо комбинация Струма и Искър

Промо комбинация Струма и Искър – е комбиниран ваучер за рафтинг по двете най-известни реки за спускане в България на идеална цена. Валидността на ваучерите е 1 година от датата на издаването. Ваучерите са без конкретна дата, като могат да се ползват в различни дати в едногодишния период.

Рафтингът по река Струма продължава около 1,5-2 часа, като се преминава през най-дългото трасе за сезона – 12км през пролетта и 8км през лятото. Забавлението е гарантирано, както от забавните инструктори, като всеки сезон освен обичайните заподозрени имаме и гостуващи инструктори. През изминалите сезони сме имали представители на Мексико, Перу, Русия, Коста Рика, Италия и Аржентина.

Рафтинг спускането по река Струма започва от рафтинг центъра ни, на брега на река Струма, където имаме удобен паркинг, далеч от натоварения международен път Е79. След края на рафтинга ви връщаме обратно до рафтинг центъра.

Рафтинг спускането по река Искър е забавно еднодневно забавление, подходящо за всички възрасти. Рафтинг базата ни е отдалечена на 70км от София, като рафтинг спускането продължава около 1,5-2часа и се преминава през 8-10км от реката, в зависимост от нивото на реката и сезона. На рафтинг базата ни разполагаме със собствен паркинг, съблекални, душове.

Какво е необходимо да си носите за рафтинга по Струма и Искър: бански, фланелка, кърпа, чехли.

Ниво на трудност: не се изисква предишен опит в рафтинга.

Сборен пункт река Струма: GPS координати: 41.847986,23.141863, до метан станцията, малко след град Симитли.

Сборен пункт река Искър: GPS координати: 43.088337, 23.385043.

Кога се провежда рафтингът по река Струма и Искър: март-октомври, като пролетно ниво на реката е в периода март-юли, лятното ниво на реката е през периода август-октомври.

Условия на пакета: необходимо е предварително заплащане на 100% за комбинираната програма, като спусканията могат да се извършат в различни дати в период от 1 година от закупуването. Необходима предварителна резервация и за двете реки.

Посетете ФЕЙСБУК страницата ни!

Ако имате въпроси относно рафтинг, можете да откриете отговора им тук: Често задавани въпроси . В случай, че не сте, не се колебайте да се свържете с нас: 0878889092, info@rafting.bg

 • Цена на офертата: 100лв.
  Минимален брой участници: 1
  В цената влизат:
  • 1 рафтинг по река Струма и 1 рафтинг по река Искър
  • пълна екипировка необходима за рафтинга (каска, неопрен, спасителна жилетка, яке, неопренови обувки – боти)
  • квалифициран рафтинг инструктор
  • инструктаж за безопасността по време на рафтинга
  • съблекални за преобличане и външни душове
  • безплатен транспорт по рафтинг трасето и на двете реки
  • застраховка за рафтинг спусканията
  • удобен охраняем паркинг
  В цената НЕ влизат:
  • транспорт до рафтинг центъровете ни
  • настаняване
  Плащане чрез ePay.bg
 • Купи ваучер за приятел

  Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

EPAY / EASYPAY

ЗА ВРЪЗКА

Rafting.bg

Ако имате въпрос към нас, или имате проблем с плащане извършено през сайта, молим ви изберете един от начините за връзка с нас. Ако не можем да отговорим веднага на обаждането ви, ви молим да ни извините тъй като вероятно сме в реката. Ще върнем обаждане веднага, след като можем.

  КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ