Menu
22 май
Родопско каяк сафари

Родопско каяк сафари

Родопско каяк сафари – една прекрасна каяк обиколка на Родопските язовири. За едно каяк пътешествие посещаваме три различни язовира – Голям Беглик, Широка поляна и Доспат. Всеки от тях крие различно очарование.

Дати: и при сформиране на група.

Ден първи: Тръгваме от София сутринта, пристигаме към обяд на язовир Широка поляна и разпъваме лагера. След като сме разпънали палатките се екипираме и изслушваме инструктажа относно гребането и безопасността.Започваме своята каяк обиколка на язовира, като посещаваме и малките заливчета. Спираме за почивка на някое малко плажче. След като приключим с гребането за деня стъкмяваме лагерен огън, край който обсъждаме каяк приключението. Нощувка на палатки.

Ден втори: След сутрешното кафе, товарим лодките и следва трансфер до язовир Доспат. Взимаме си фотоапаратите и се качваме на каяците, за да разгледаме красивия Родопски язовир отвътре. Спираме за почивка по красивите брегове. Нощувка на палатки под звездите.

Ден трети: разтурваме лагера и товарим багажа си на транспорт. Трансфер до язовир Голям Беглик. Екипираме се и опознаваме язовира с лодките. В ранния следобяд отпътуваме за София.

Има възможност за организиране с нощувка за хотел.

Подходящ период: юни-септември.

Какво е необходимо да си носите : дрехи за гребане, плажна кърпа, връхни дрехи за вечерите.

Сборен пункт: паркинга на Стадион Васил Левски.

Програмата може да бъде удължена за 4 и повече дни, както и да се комбинира с посещение на Ягодинската пещера, Илиен връх и платформата Орлово око.

Посетете ФЕЙСБУК страницата ни!

 • Цена на човек: 180лв.
  Минимален брой участници: 6
  В цената влизат:
  • пълна каяк екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке)
  • 3 дни каякинг из родопските язовири
  • безплатен транспорт
  • осигуряваме къмпинг оборудване (палатка, спален чувал и шалте)
  • квалифициран каяк инструктор
  • инструктаж
  • застраховка
  Плащане чрез ePay.bg
 • Купи ваучер за приятел

  Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

EPAY / EASYPAY

ЗА ВРЪЗКА

Rafting.bg

Ако имате въпрос към нас, или имате проблем с плащане извършено през сайта, молим ви изберете един от начините за връзка с нас. Ако не можем да отговорим веднага на обаждането ви, ви молим да ни извините тъй като вероятно сме в реката. Ще върнем обаждане веднага, след като можем.

  КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ