fbpx
Menu
4 май
Въжена градина и тролей

Въжена градина и тролей

Рафтинг БГ ви представя първата по рода си в  България и региона въжена градина и тролей, изградени извън горски масив. Въжената градина е на 2 нива. Първото ниво е на около метър над земята, но някои от елементите са с висока степен на трудност . Второто ниво е на височина около 5 метра и е с множество екстремни елементи, които ще повишат адреналина ви на 100%. Въжената градината се състои от 24 елемента с различно ниво на трудност.

Задължително е преди влизане във въжената градина, да бъде проведен инструктаж относно осигуровката, както и участниците да бъдат екипирани. Можете да си носите ръкавици, с цел удобство при преминаването по въжетата.

Тролеят е около 100м, като спускането започва над река Струма, продължава около минута, но адреналинът е гарантиран!

Какво е необходимо да си носите за въжената градина и тролея: шапка, удобни обувки.

Сборен пункт:

GPS координати: 41.847986,23.141863, до метан станцията, малко след град Симитли.

Въжената градина и тролеят може да бъдат съчетано с:

рафтинг по река Струма
каньонинг на река Влахи
– пейнтбол
– стрелби с въздушна пушка и лък

В близост до Рафтинг БГ има възможност за пешеходен преход до параклиса ‘Свети Мина’, където се разкрива живописна гледка към река Струма и началото на Кресненското дефиле.

Въжената градина и тролеят може да се съчетаят с посещение на Рилския манастир (60км), Банско (45км), Мелник (62км), Роженски манастир (69км), Рупите (54км).

Посетете ФЕЙСБУК страницата ни!

 • Цена на човек: 25лв.
  Минимален брой участници: 6
  В цената влизат:
  • сбруя, каска
  • инструктаж за безопасността
  • 24 въжени елементи
  • застраховка
  • 1 спускане по 100 м тролей
  В цената НЕ влизат:
  • транспорт до рафтинг центъра
  Плащане чрез ePay.bg
 • Купи ваучер за приятел

  Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

EPAY / EASYPAY

ЗА ВРЪЗКА

Rafting.bg

Ако имате въпрос към нас, или имате проблем с плащане извършено през сайта, молим ви изберете един от начините за връзка с нас. Ако не можем да отговорим веднага на обаждането ви, ви молим да ни извините тъй като вероятно сме в реката. Ще върнем обаждане веднага, след като можем.

  КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ