Как да ни откриете (GPS координати: 41.847986,23.141863), ако пътувате от:

София: Рафтинг БГ се намира по път Е-79 София-Кулата, на няколко километра след отбивката за Симитли и Банско. Е79 става много прав участък, като почти на края на този прав участък минавате под мост, до самия мост има указателнa табелa за рафтинг център. Отбивката е след около 50 метра (след детелината за с. Полето ) в дясно за метан станцията, като се  слиза под моста.

Банско: От Банско се включвате по международен път Е79 по посока Кулата. На няколко километра след включването по Е79, пътят става много прав, като почти на края на този прав участък минавате под мост, до самия мост има указателнa табелa за рафтинг център. Отбивката е след около 50 метра (след детелината за с. Полето ) в дясно за метан станцията, като се  слиза под моста.

Сандански: Разстоянието между Сандански и рафтинг центъра ни е около 40км. Движите се по Е79 по посока София, като преминете през цялото Кресненско дефиле, и Е79 ще мине по мост. В дясно от моста ще видите рафтинг центъра ни. На детелината за село Крупник, Черниче, Брежани е необходимо да обърнете движението и да влезнете в отбивката на около 50м след детелината за метан станция.

На рафтинг центъра можете да комбинирате няколко активности: рафтинг, рафтинг с минирафт, каньонинг, въжена градина, тролей, пейнтбол, стрелба с пушка , стрелба с лък, забавни игри.

Рафтинг центърът ни ви осигурява:

Паркинг: ДА
Безплатен WiFi: ДА
Съблекални: ДА
Душове с топла вода: ДА
Сейфове: ДА

Възможно ли е?

Домашен любимец: ДА
Настаняване: ДА, на палатки или бунгала

 

За запазване на рафтинг спускане или бунгала: 0878889092, info@rafting.bg

Други активности на рафтинг центъра ни: