fbpx
Menu
31 март
Еднодневен каякинг на яз. Тополница/Огоста/Белмекен

Еднодневен каякинг на яз. Тополница/Огоста/Белмекен

Еднодневен каякинг на язовир Тополница, Огоста, Белмекен, Огняново.

23ти юли– яз. Огоста

Среща на брега на язовира, където ще ви раздадем необходимата екипировка – гребло, двуместен или едноместен каяк, спасителна жилетка, яке. Следва инструктаж относно безопасността на гребането и управлението на каяците. И започва най-готиното – гребането из язовира с каяците.

Докато гребем се наслаждаваме на заснежените планини. Можете да си носите храна и вода, тъй като ще си направим спирка за пикник – обяд или на кръчма, където има възможност за такава. Продължителността на гребането е около 4-5 часа.

Програмата се изпълнява, при минимум 6 участника за дата.

В случай, че се интересувате от по-продължителни каяк програми, тук можете да разгледате: каяк програми в Гърция / каяк програми в България.

Посетете ФЕЙСБУК страницата ни!

 • Цена на човек: 80лв.
  Минимален брой участници: 8
  В цената влизат:
  • пълната необходима екипировка
  • транспорт на екипировката и инструктора
  • инструктаж за безопасността
  • каяк застраховка
  В цената НЕ влизат:
  • транспорт до язовира
  Плащане чрез ePay.bg
 • Купи ваучер за приятел

  Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

EPAY / EASYPAY

ЗА ВРЪЗКА

Rafting.bg

Ако имате въпрос към нас, или имате проблем с плащане извършено през сайта, молим ви изберете един от начините за връзка с нас. Ако не можем да отговорим веднага на обаждането ви, ви молим да ни извините тъй като вероятно сме в реката. Ще върнем обаждане веднага, след като можем.

  КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ