Menu
12 май
Рафтинг с катамаран

Рафтинг с катамаран

Рафтинг с катамаран – единствено Рафтинг БГ ви предлага рафтинг по река Струма за ценители, рафтинг спускане с катамаран, който е популярен из руските пълноводни реки. С катамаран руските рафтъри преминават почти навсякъде. Река Струма разполага с множество бързеи, с различна трудност и профил и се изминава за около 1,5-2 часа.

Рафтинг БГ осигурява на търсачите на силни усещания квалифицирани рафтинг инструктори, както и качествена екипировка, необходима за рафтинга по река Струма. Тя е неопрен, неопренови обувки, каска, яке, жилетка, като преди всяко спускане се провежда инструктаж за безопасността.

Рафтинг центърът ни се намира на около 120км от София, като можете да направите рафтинг спускане с катамаран за един ден. Възможна е и комбинацията с други активности в района, както и екстремен уикенд. На рафтинг центъра разполагаме със съблекални и външни душове, WiFi и място за почивка.

Елате
с нас, за да изпитате адреналина от рафтинга с катамаран! Катамаранът дава по-голяма маневреност и друго усещане при спускането в реката. След рафтинг спускането с катамаран по река Струма, ще сте заредени с енергия за цялата седмица.

Какво е необходимо да си носите за спускането: бански, фланелка и кърпа.

Ниво на трудност: не се изисква предишен опит в рафтинга.

Сборен пункт: GPS координати: 41.847986,23.141863, до метан станцията, малко след град Симитли.

Рафтингът може да бъде съчетан с:
каньонинг на река Влахи
– въжена градина и тролей
пейнтбол
– стрелби с въздушна пушка и лък

В близост до Рафтинг БГ има възможност за пешеходен преход до параклиса ‘Свети Мина’, където се разкрива живописна гледка към река Струма и началото на Кресненското дефиле.

Рафтингът
по река Струма може да се съчетае с посещение на Рилския манастир (60км), Банско (45км), Мелник (62км), Роженски манастир (69км), Рупите (54км).

Посетете ФЕЙСБУК страницата ни!

Ако имате въпроси относно рафтинг, можете да откриете отговора им тук: Често задавани въпроси . В случай, че не сте, не се колебайте да се свържете с нас: 0878889092, info@rafting.bg

 • Цена на човек: 70лв.
  Минимален брой участници: 2
  В цената влизат:
  • най-дългото рафтинг трасе - около 12км
  • пълна екипировка необходима за рафтинга (каска, неопрен, спасителна жилетка, яке, неопренови обувки – боти)
  • квалифициран рафтинг инструктор
  • инструктаж за безопасността по време на рафтинга с катамаран
  • съблекални за преобличане и външни душове
  • транспорт по рафтинг трасето
  • застраховка за рафтинг спускането
  • удобен охраняем паркинг
  В цената НЕ влизат:
  • фотограф, който ви заснема на най-екстремните и атрактивни бързеи
  • транспорт до рафтинг центъра
  • настаняване
  Плащане чрез ePay.bg
 • Купи ваучер за приятел

  Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

EPAY / EASYPAY

ЗА ВРЪЗКА

Rafting.bg

Ако имате въпрос към нас, или имате проблем с плащане извършено през сайта, молим ви изберете един от начините за връзка с нас. Ако не можем да отговорим веднага на обаждането ви, ви молим да ни извините тъй като вероятно сме в реката. Ще върнем обаждане веднага, след като можем.

  КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ