fbpx
Menu
15 юни
Рафтинг по река Искър

Рафтинг по река Искър

Рафтинг по река Искър в живописното Искърско дефиле е едно приключение, което може да опита всеки – и дете и възрастен. Маршрутът е комбинация между екстремни моменти и релакс сред природата.

Пълната екипировка, необходима за рафтинг по река Искър се осигурява от Рафтинг БГ. Тя съдържа неопрен, неопренови обувки, каска, яке, жилетка, както и преди всяко спускане се провежда инструктаж за безопасността. По време на рафтинга преминаваме през множество бързеи с различна степен на трудност, като между тях има възможност за отмора от гребането. Рафтинга по река Искър приключва на рафтинг базата ни, където се преобличате.

Рафтинг по река Искър се провежда всеки ден през посочения подходящ период. Необходима е предварителна резервация и сформиране на група.

Ниво на трудност: не се изисква предишен опит в рафтинга.

Продължителност на рафтинг спускането:  Между час и половина и два в зависимост от нивото на реката.

Какво е необходимо да си носите за спускането: предварителна резервация, бански, фланелка и кърпа.

Подходящ период: април-октомври.

Сборен пункт: в началото на Лакатник,  срещу езерото до ресторант „Пещерата“ – на 60 км с автомобил по пътя София-Нови Искър-Своге-Мездра. Възможно е да се достигне и с пътнически влак до гара Лакатник. GPS координати:43.088337, 23.385043.

В близост можете да посетите манастирите Седемте престола и Черепишки, местността Ритлите, или да преминете по Вазовата екопътека до водопад Скакля.

Посетете ФЕЙСБУК страницата ни!

Ако имате въпроси относно рафтинг, можете да откриете отговора им тук: Често задавани въпроси . В случай, че не сте, не се колебайте да се свържете с нас: 0878889092, info@rafting.bg

Купете онлайн

 • Цена на човек: 55лв.
  Минимален брой участници: 4
  В цената влизат:
  • пълна екипировка необходима за рафтинга (каска, неопрен, спасителна жилетка, яке, неопренови обувки – боти)
  • квалифициран рафтинг иструктор
  • транспорт по рафтинг трасето
  • инструктаж относно безопасността по време на рафтинга
  • съблекални за преобличане
  • застраховка за рафтинг спускането
  В цената НЕ влизат:
  • транспорт до началната точка
  • храна и напитки
  Плащане чрез ePay.bg
 • Купи ваучер за приятел

  Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

EPAY / EASYPAY

ЗА ВРЪЗКА

Rafting.bg

Ако имате въпрос към нас, или имате проблем с плащане извършено през сайта, молим ви изберете един от начините за връзка с нас. Ако не можем да отговорим веднага на обаждането ви, ви молим да ни извините тъй като вероятно сме в реката. Ще върнем обаждане веднага, след като можем.

  КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ