fbpx
Menu
26 октомври
Рафтинг по река Арда

Рафтинг по река Арда

Рафтинг по река Арда ви предлага едно бягство от цивилизацията, като два дни сте отделени от работата и натовареното ежедневие.

Дати:  при сформиране на група.

Ден първи: срещаме се сутринта на ВЕЦ – Бели Извор, където се екипираме, провеждаме инструктаж относно безопасността за предстоящия рафтинг по река Арда. И нашето двудневно рафтинг приключение по река Арда започва. По време на спускането сме сами сред природата, а пътят и цивилизацията остават надалеч. След около 4-5 часа гребане сред буйните бързеи на река Арда, спираме за нощувка на атрактивния и загадъчен Дяволски мост.

Дяволският мост е най-големият в Родопите каменен мост с дължина 56м и височина 12м. Дяволският мост е построен през 16ти век.
Разполагаме бивака си и се настаняваме покрай лагерния огън, за да обсъдим рафтинг приключенията през деня.

Ден втори: след като сме си отпочинали и закусили, отново се екипираме и рафтинг спускането продължава. Необходимо е да опознаем и покорим и втората част на река Арда. Бързеите пълни с адреналин, се редуват с по-спокойни места, където можете да си отдъхнете и да се заредите с нови сили. След около 4 часа гребане за деня достигаме до крайната точка на нашето пътешествие, мястото, където реката се влива в язовир Кърджали.

Рафтинг спускането по река Арда е подходяща за хора, които вече са опитвали адреналина на рафтинга, и търсят приключението от рафтинга и желаят да бъдат сред природата.

Какво е необходимо да си носите: бански, кърпа, по-дебели дрехи за вечерта. Суха храна за спускането.

Ниво на трудност: препоръчително е да сте участвали в рафтинг спускания, преди да предприемете двудневното рафтинг приключение по река Арда.

Сборен пункт: ВЕЦ Бели Извор;

Продължителност: 2 дни;

Подходящ период: ранна пролет и късна есен, при наличие на дъждове.

А, ето и опции за еднодневен рафтинг: Рафтинг по река Струма/ Рафтинг по река Искър.

Посетете ФЕЙСБУК страницата ни!

Ако имате въпроси относно рафтинг, можете да откриете отговора им тук: Често задавани въпроси . В случай, че не сте, не се колебайте да се свържете с нас: 0878889092, info@rafting.bg

 • Цена на човек: 230лв.
  Минимален брой участници: 6
  В цената влизат:
  • пълна екипировка за рафтинга (каска, неопрен, спасителна жилетка, яке, неопренови обувки – боти)
  • транспорт от финала до старта на шофьорите (колата остава на паркинга на ВЕЦ ‘Бели Извор’)
  • квалифициран рафтинг инструктор
  • къмпинг екипировка за нощуване под открито небе (палатка, спален чувал,шалте)
  • застраховка за рафтинга
  • транспорт на инструктора и екипировката
  В цената НЕ влизат:
  • транспорт до началната точка
  • храна и напитки
  • настаняване извън посоченото
  Плащане чрез ePay.bg
 • Купи ваучер за приятел

  Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

EPAY / EASYPAY

ЗА ВРЪЗКА

Rafting.bg

Ако имате въпрос към нас, или имате проблем с плащане извършено през сайта, молим ви изберете един от начините за връзка с нас. Ако не можем да отговорим веднага на обаждането ви, ви молим да ни извините тъй като вероятно сме в реката. Ще върнем обаждане веднага, след като можем.

  КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ