Menu
22 май
С каяк по река Дунав

С каяк по река Дунав

Едно каяк приключение, за което винаги сте си мечтали. С лодка в голямата река, нощувки на пусти острови и къпане в реката. Гребането с каяк по река Дунав е в експедиционен стил, търсим места , подходящи за нощувка по островите на реката, които доста често ни предлагат големи пясъчни плажове.

Дати: при сформиране на група.

Ден първи: Тръгваме от София сутринта, към обяд в Ново село, където товарим багажа по каяците и се отправяме на плаването си по реката. Спираме за почивка и обяд на брега на реката. По пътя си ще изберем подходящ остров за нощувка, където ще съберем дърва за лагерен огън, разпъваме палатките и забавленията продължават. Нощувка на палатки.

Ден втори-четвърти: След сутрешното кафе, стягаме багажа и продължаваме пътя си надолу по реката. Ще посетим плажа на град Видин, където ще имаме възможност за пазар. Целта за деня ни е да достигнем следващия подходящ остров за нощувка. По реката, ще срещнем различни кораби и шлепове, с които ще е необходимо да се съобразим.

Ден пети: Предстои ни последния ден от нашето каяк пътешествие. Сбогуваме се с дивото и приказно място, на което сме нощували и се отправяме към Лом, от където отпътуваме към София.

Подходящ период: април – октомври.

Каяци: двуместни или едноместни (необходимо е уточняване).

Какво е необходимо да си носите :дрехи за гребане, плажна кърпа, връхни дрехи за вечерите.

Сборен пункт: паркинга на Стадион Васил Левски.

Посетете ФЕЙСБУК страницата ни!

 • Цена на човек: 250лв.
  Минимален брой участници: 6
  В цената влизат:
  • безплатен транспорт от София
  • 4 дни каякинг по реката
  • квалифициран каяк инструктор
  • каяк, гребло, жилетка, водоустойчива торба
  • къмпинг оборудване (палатка, шалте, спален чувал)
  • застраховка
  В цената НЕ влизат:
  • храна и напитки
  Плащане чрез ePay.bg
 • Купи ваучер за приятел

  Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

EPAY / EASYPAY

ЗА ВРЪЗКА

Rafting.bg

Ако имате въпрос към нас, или имате проблем с плащане извършено през сайта, молим ви изберете един от начините за връзка с нас. Ако не можем да отговорим веднага на обаждането ви, ви молим да ни извините тъй като вероятно сме в реката. Ще върнем обаждане веднага, след като можем.

  КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ